Obustava saobraćaja u Nišu zbog boravka članova Vlade

Zbog boravka članova Vlade Srbije u Oficirskom domu u Nišu, kao i zbog Biznis foruma privrednika iz Srbije i Albanije, u tom delu grada biće potpuno obustavljen saobraćaj.

Saobraćaj u Nišu će 14.10.2016. godine biti kratkotrajno obustavljen u dva navrata, ne duže od 15 minuta, jednom u jutarnjim, a jednom u popodnevnim časovimai to na sledećim deonicama: Autoput od naplatne stanice „Nais“ do isključenja Niš sever, zatim u Bulevaru 12. februar, Bulevaru Nikole Tesle, kao i ulicama Aleksandra Medvedeva i Kralja Stefana Prvovenčanog, saopštila je niška policija.

161012-zatvaranjeulica
Ulica 7. juli – totalna obustava saobraćaja

Od četvrtka u podne do subote, 15. oktobra u ponoć, potpuno će biti obustavljen saobraćaj u Ulici 7. jula od raskrsnice sa Ulicom Strahinjića Bana do mosta kod Tvrđave, saopštila je Direkcija za izgradnju grada Niša.

U saopštenju Direkcije se navodi i da će od petka 14. oktobra u 7.30 časova do subote u ponoć za saobraćaj biti zatvorene i ulice: Orlovića Pavla, Strahinjića Bana, Mačvanska od Ulice 7. jula do Milentijeve ulice, Lole Ribara od Ulice 7. jula do Milentijeve, Jeronimova, od Mačvanske do Orlovića Pavla, i deo Milentijeve od Ulice Lole Ribara do Oficirskog doma.

U zavisnosti od bezbednosne procene, definisano vreme obustave saobraćaja može biti naknadno promenjeno, dodaje se u saopštenju Direkcije za izgradnju grada.

Članovi Vlade Srbije i premijer Aleksandar Vučić sutra počinju višednevni boravak u Nišu.

gradjanin.rs

3 Comments

    1. ČUJEM DA ĆE ŠTRAJKOVATI ZAPOSLENI „DOMA SREDNJOŠKOLSKE OMLADINE“,JER SADA KULMINIRA KRIMINAL SA IMENOVANJEM DIREKTORA U TOJ USTANOVI.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *