Od sutra prijave za glasanje van biračkih mesta

Gradska izborna komisija saopštila je da će sve Nišlije koji planiraju da glasaju na lokalnim izborima 2. juna ali nisu u mogućnosti da glasaju na biračkom mestu usled teške bolesti, starosti ili invaliditeta, moći da se od 30. maja prijave i glasaju van svojih biračkih mesta.

Iz niškog GIK-a kažu da su glasački listići stigli u Niš, a građani koji nisu u mogućnosti da glasaju na svom biračkom mestu mogu da glasaju van biračkog mesta ako o tome blagovremeno obaveste Gradsku izbornu komisiju Niš, počev od četvrtka 30. maja, najkasnije do 11 sati na sam dan glasanja.

Komisija će obezbediti uslove za obaveštenja birača za glasanje van biračkog mesta, otvaranjem telefona 504-659, 505-677 i 505-678, gde će građani moći da dobiju sve potrebne informacije.

Prikupljena obaveštenja birača za glasanje van biračkog mesta, do dana glasanja, komisija će dostaviti biračkim odborima odmah po otvaranju biračkog mesta, a prikupljena obaveštenja na dan glasanja do 11 sati biće dostavljena biračkim odborima bez odlaganja.

M.T.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *