Odbornik Jovanović: Niš stoji u razvoju čitavu deceniju

Odbornik koalicije „Niš, moj grad“ u Skupštini Grada Niša, Branislav Jovanović, oglasio se povodom nedovršene izgradnje Bulevara Svetog Pantelejmona. Prema Jovanovićevim rečima, iako se dugo najavljuje nastavak radova, ništa se nije uradilo na izgradnji ovog ključnog bulevara za razvoj opštine Pantelej i celog grada Niša.

Dugo je najavljivan nastavak radova na Bulevaru Svetog Pantelejmona, ključnog bulevara za razvoj ne samo opštine Pantelej nego i celog grada s obzirom da je ovaj bulevar praktično deo saobraćajnog prstena oko Niša. Najavljivano je da će se nastaviti sa radovima na završetku bulevara koji će spojiti opštinu Pantelej i opštinu Crveni Krst kao i da se poveže Bulevar Svetog Pantelejmona sa Bulevarom Nikola Tesla. Međutim, to su sve samo prazne priče“, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad“ u Skupštini Grada Niša.

On kaže da se sa radovima na ovom bulevaru stalo još pre 11 godina i da se ništa nije uradilo na njegovoj izgradnji još od prošle lokalne vlasti, a praktično je bio razvojna šansa opštine Pantelej.

Dok smo vršili vlast u gradu omogućili smo da se ova opština ubrzano razvija, a danas nema  ništa od infrastrukturnih projekata. Ne samo da nije završen ovaj bulevar nego nije urađena ni pijaca, zapravo bila je jedna lažna pijaca pred prošle izbore. Evo, sada na tuđem zemljištu ponovo počinju izgradnju pijace. Nije urađena ni crkva, ni škola, niti jedno novo obdanište“, ističe Jovanović.

Jovanović naglašava da se koalicija „Niš, moj grad“ ubrzano priprema za nove izbore, jer su ubeđeni da će napraviti preokret već u prvoj godini nove lokalne vlasti i da će Niš ponovo biti veliko gradilište posle narednih izbora.

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *