Održan turnir „Borci za borce – Oko sokolovo 2019“

U organizaciji udruženja ,,Jedinstveni gvozdeni puk,, iz Niša održan je prvi Vidovdanski humanitarni sportski turnir ,,Borci za borce – Oko sokolovo 2019,, u subotu 29.juna 2019 godine u Nišu na sportskim terenima O.Š. ,,Dušan Radović,, i 30.juna ( nedelja) šah turnir u sali M.K.,,Čair“.

Takmičilo se 70 takmičara u 4 sportske discipline: odbojka, mali fudbal, košarka i šah.

Ovaj turnir je jedan je od najznačajnijih projekata udruženja boraca Jedinstveni gvozdeni puk ove godine. Turnir je bio otvoren za sve one koji su želeli da kroz fer plej igru pokažu svoje veštine i sposobnosti u sportu, kao i za one koji žele da podrže humanitarni karakter projekta.

Prikupljen je novac od kotizacija i donacija i biće upotrebljen za organizaciju turnira i za pomoć 10 socijalno najugroženijim porodicama boraca učesnicima ratnih dešavanja 1990 do 1999.godine , kao i za pomoć i podršku ustanovi za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju „MARA“ Niš, kaže Miša Krstić jedan od organizatora.


Zahvalnice

Zahvaljujemo se predstavnicima grada Niša, predstavnicima gradske opštine Medijana i opštine Merošina koji su svojim prisustvom podržali i otvorili turnir i pomogli kao lokalne samouprave organizaciju turnira.Zahvaljujemo se javno komunalnim preduzećima iz Niša, privatnim kompanijama i pojedincima koje su pomogle donacijama održavanje turnira i za pomoć socijalno najugroženijim porodicama boraca . Zahvaljujemo se O.Š.,,Dušan Radović,,,Policijskoj upravi Niša -policijskoj ispostavi Medijana i Hitnoj pomoći Niša u organizaciji i bezbednosti održavanja turnira.Organizaciju turnira su pomogli i Sportski savez Niša, Odbojkaški savez Niša i klubovi, Šahovski savez Niša, predstavnici Vojske Srbije i pojedinci volonteri. Zahvaljujemo se predstavnicima grada Niša, predstavnicima gradske opštine Medijana i opštine Merošina koji su svojim prisustvom podržali i otvorili turnir i pomogli kao lokalne samouprave organizaciju turnira.Zahvaljujemo se javno komunalnim preduzećima iz Niša, privatnim kompanijama i pojedincima koje su pomogle donacijama održavanje turnira i za pomoć socijalno najugroženijim porodicama boraca. Zahvaljujemo se O.Š.,,Dušan Radović,,,Policijskoj upravi Niša -policijskoj ispostavi Medijana i Hitnoj pomoći Niša u organizaciji i bezbednosti održavanja turnira.Organizaciju turnira su pomogli i Sportski savez Niša, Odbojkaški savez Niša i klubovi, Šahovski savez Niša, predstavnici Vojske Srbije i pojedinci volonteri.


gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *