Održana tribina SSP na čelu sa Đilasom i Jovanovićem

Stranka slobode i pravde na čelu sa Draganom Đilasom održala je tribinu u Hotelu Aleksandar u Nišu.

Đilas je rekao da hoće da napravi zemlju u kojoj nikom neće pasti na pamet da političke neistomisljenika naziva fasistima.

Više nije pitanje da li će da bude smenjen Vučić i njegov režim vać kada će da bude smenjen. Zakon o lustraciji i drugi sistemski zakoni moraju da se donesu i neće biti mesta za one koji su se krivičnim delima obogatili vršenjem vlasti. Mi živimo u zemlji u kojoj nena slobode i u kojoj vlada nepravda. Srbija može da bude zemlja slobode i pravde. Potrebno je poništiti sve štetne prodaje zemlje, rudnika i reka. Kupcima se mora vratiti ono sto su platili, uložili pa i izgubljenu dobit, ali srpska zemlja, ruda i reke mora da ostane u vlasništvu Srbije – rekao je Đilas na tribini gde su i građani postavljali pitanja.

Na tribini su govorili prvi čovek „Levice Srbije“, Borko Stefanović i Branisalav Jovanović, član predsedništva SSP koji je obećao da će u prvoj godini vlasti ove političke opcije moći da se osete promene.

Spremni smo za preokret u Gradu već u prvoj godini vlasti i za to garantujem svojom i imovinom svojih saradnika – rekao je Jovanović.

On je napomenuo da je sramota što se ni jedna sala, ni jedna mesna kancelarija nije mogla dobiti od Grada Niša, a pod nekim besmislenim izgovorima.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *