Oprez roditelji: Trogodišnjakinja pala s terase visoke četiri metra

Trogodišnja Mila Đ. iz Njegoševe ulice 115a u Nišu, pala je danas pre podne sa terase porodične kuće na tle pred kućom i povredila se. Bio je to trenutak nepažnje ukućana kada je mala Mila izašla kroz vrata terase i survala se na zemlju, a sve zato što na kući u izgradnji nema ograde na terasi. Hitna pomoć je došla u rioku od pet minuta. Dete je bilo svesno i povređeno. Zbrinuto je na Dečijoj klinici u Nišu. Lekari kažu da je dobro, ali da su je zadržali radi ispitivanja.

kuca
Terasa s kuće koje je pala mala Mila

-Hvala ,hvala Bogu da nije dete stradalo na licu mesta. Sve se dogodilo u sekundi oko 10,30 časova. Majka je na spratu kuće hranila decu. Mala Mila je prala zube. Dok je majka hranila drugo dete od troje, Mila joj se provukla kroz noge i izašla na terasu,priča i plače baka Danijela.

Terasa kuće je visoka oko četiri metara iznad zemlje i prava je sreća da dete kada se strmoglavo nije slomilo vrat.Pri padu je udarilo ramenima a potom licem u zemlju.

– Dete je plakalo jer su ga bolele rasečene usne ali je bilo svesno kada ga je Hitna s majkom odvezla. Lekari kažu da nije opasno,da nije životno ugrošeno dete i nadamo se da će biti sve u redu, dodaje deka Jovica Djordjević.

Gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *