Ovako izgleda novootvoreni akva park u Doljevcu (FOTO i VIDEO)

Ulaznica za novootvoreni akva park u Doljevcu koštaće 300 dinara s tim što deca do sedam godina nece plaćati kartu. Deca neće plaćati ulaznicu vec samo obavezno osiguranje u iznosu od 10 dinara. Radno vreme je od 10 do 18 časova svakog dana. Cena karte za decu do 12 godina iznosi 200 dinara dok je cena karte za sve ostale posetioce 300 dinara. Sezonska karta košta 2.000 dinara, a ulaz je danas prvog dana otvaranja, besplatan. Ulaznice neće plaćati deca bez roditelja i deca koja su najbliže izgubila u ratovima.

160710-aquaparkdoljevac

Akva park na tri hektara, raspolaže sa četiri tobogana, takozvanom balerinom, bazenom sa veštačkim talasima, ležaljkama, teretanom na otvorenom, zasebnim prostorima prekrivenim baldahinima, dečijim igračkama i još mnogo toga.

Sve smo učinili da stanovnicima ovog dela Srbije koji je na tromeđi, leto učinimo što sadržajnijim. Nadamo se velikoj poseti. Imaćemo ovde i restorane i kafiće tako da će biti atraktivno mesto i posle letnje sezone – kaže Goran Ljubić, predsednik opštine Doljevac.

 

Pored ostalog, kompleks sadrži tuševe, sandučiće za iznajmljivanje i veliki parking. Od Niša je akva park udaljen 16 kilometara, a do ovog kupališta se može iz Niša doći Prvim taksijem koji tu uslugu naplaćuje 600 dinara u jednom pravcu. Otvaranje je zakazano za danas u 12 časova gde bi trebalo da bude prisutan ministar sporta u Vladi republike Srbije, Vanja Udovičić.

M.S. – autor video materijala agencija Synopsis

6 Comments

  1. vec na prvi pogled se vidi kome i cemu je namenjen ovaj takozvani park. sramota sto je gradska vlast dozvolila ove boje pogotovo na decijem bazenu…

    1. A kakve bi ti boje ili bi hteo providno odn.“da nema boja nikakvih“ #@$€!

    1. Napravice se jos jedan, od tobogana desno ima prostora kao pola fudbalskog terena, napravice i tu veliki bazen

    1. Doljevčani su prof dr sci , za ove naše „prof dr sci“ i ostale „diplomirane rezerviste“ … u 100-toj godini
      života !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *