Pčelicin karneval u opštini Medijana

Povodom Dana Predškolske ustanove „Pčelica“ u Nišu, mališani iz Vrtića „Cvrčak“, njih 60-ak sa svojim vaspitačicama posetili su Gradsku opštinu Medijana.

Njihov domaćin bio je predsednik opštine Nebojša Kocić. Pozdravljajući najdraže goste obučene u najrazličitije kostime Kocić im je, uz reči dobrodošlice, poželeo da jednog dana neko od njih postane i prvi čovek opštine.

Svako dete dobilo je od predsednika Gradske opštine Medijana Nebojše Kocića po jednu knjigu sa desetog Medijana festivala dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu. Uz sok i objašnjenja „ko je u čijem kostimu“ deca su u skupštinskoj sali Gradske opštine Medijana predsedniku opštine čak i zapevala. Susret je završen zajedničkom fotografijom ispred Gradske opštine Medijana.

Gradska opština Medijana jedna je od ustanova u gradu koju je posetio šareni maskirani karneval mališana iz PU „Pčelica“ koja ove godine tako obeležava svoj dan. Na ovaj način deca se upoznaju sa raznim institucijama i njihovim radom, a veliki broj građana ima priliku da vidi kostimirane mališane tokom njihovih šetnji i uživa u predivnoj slici, kažu u PU „Pčelica“.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *