Penzioneri Medijane idu na letovanje o trošku opštine – prijave od ponedeljka

Opština Medijana pozvala je penzionere sa svoje teritorije sa penzijom do 23. 700 dinara da se prijave za poklon letovanje u Grčkoj. 

foto:M.S.

Gradska opština Medijana organizuje letovanje za 200 penzionera u periodu od 27. maja do 06. juna 2017. godine na grčkom ostrvu Evia u mestu Pefki. Od onih koji su se prijavljivali preko udruženja, 120 penzionera je ispunilo uslove, a zbog velikog interesovanja naših starijih sugrađana koji nisu članovi ni jednog udruženja , 80 penzionera koji se prvi prijave, a zadovoljavaju kriterijume , poći će na letovanje u organizaciji opštine.Ovaj dogovor postignut je sa penzionerskim udruženjima. Gradska opština Medijana plaća troškove smeštaja i puta. Aranžmanom nije predviđena ishrana, saopštila je ova opština.

Prijavljivanje počinje u ponedeljak 15.05.2017.godine u GO Medijana u periodu od 8.00 do 15.00 sati i traje do popune mesta, a najkasnije do 19.05.2017.godine. Pravo na besplatno letovanje imaju penzioneri sa pebivalištem na teritoriji GO Medijana i maksimalnom penzijom od 23.700 dinara mesečno što se dokazuje fotokopijama zadnja dva penziona čeka.

Penzioneri ne mogu biti korisnici inostranih penzija u bilo kom delu, vlasnici preduzetničkih radnji, preduzeća, ili na bilo koji način radno angažovani po bilo kom osnovu.

Penzioneri moraju da poseduju putnu ispravu-pasoš sa važnošću minimum do marta 2018. godine, moraju da plate cenu trajekta od 5 eura kao i da imaju plaćeno putno osiguranje kod neke od osiguravajućih kuća za period boravka na letovanju

Pored fotokopije zadnja dva penziona čeka, čime se dokazuje visina penzije, potrebno je doneti i kopiju lične karte i pasoša.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *