Perišić: Jovanović laže – Jovanović: Perišić dobio nalog da se Simonović uhapsi

Zoran-Perisic
Zoran Perišić (SNS)

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić(SNS), rekao je danas da Branislav Jovanović(NPS) laže, a potom se izvinio i rekao da „ne govori istinu“. On je to naveo povodom Jovanovićevih optužbi „da je Perišić učestvovao u nelegalnom potpisivanju nekih računa i zapošljavanju u Medijani“. Rasprava ove dvojice političara zbila se tokom rasprave u gradskom parlamentu o pripajanju „Gorice“ JKP“Medijani“.

Da li znate kada gospodin Jovanović laže. Pa kad ustane! Uh, valjda to ne smem da kažem. Dobro onda ne govori istinu. On sada tako priča o „Medijani“, a dobro zna ko ga je vozio u Beograd na sastanke. Zauvek ću čuvati u novčaniku tekst gde Jovanović kaže „da SNS nema Perišića, trebalo bi ga izmisliti – rekao je za skupštinskom govornicom danas Perišić.

Bane-Jovanović
Branislav Jovanović(NPS)

Potom je za govornicu izašao Jovanović koji je nije demantovao navode da je to zaista nekada rekao.

-To sam rekao kada sam verovao u Perišića. Onog trenutka kada mi je rekao da ima nalog iz Beograda da pronađe nešto kako bi se uhapsio Simonović(bivši gradonačelnik DS), video sam o kakvom se čoveku radi. I normalno da sam to odmah javio Simonoviću. Ja u to mogu da se zakunem, ali razlika između Perišića i mene je ta što ću ja da se zakunem na jevanjđelje, a on na knjigu Mire Marković-rekao je Jovanović.

M.S.

5 Comments

  1. Egoističan,interventni i prepotentni,lakomoralni ČAJSLU-,a što se tiče ovog drugog eksperta iz G17,on je ČAJSLU bez ikakvog morala. Eto,takvi u ovoj zemlji kreiraju naše sudbine i živote!!!

  2. Ima pravo Jovanović, Perišić je nekadašnji Julovac, a svi dobro znamo šta su nam julovci uradili, obogatili se preko naše grbače i potom razformirali stranku.Perišić je običan preletač iz interesa bez i malo obraza i dostojanstva…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *