Perišić: Pored Stanojkovića čuo sam još za tri imena – i dalje sam najviši funkcioner SNS u Nišu!

Član predsedništva Srpske napredne stranke i gradonačelnik Niša, dr Zoran Perišić demantovao je tvrđenja da je za poverenika do izbora u stranci postavljen lekar Specijalne psihijatrijske bolnice u Toponici Milan Stanojković.

-Ja sam čuo za bar još tri kandidata, to slobodno možete da napišete, a da predsedništvo uopšte nije razgovaralo o tome. Ja ne znam da je postavljen poverenik, a to bi prvo ja trebalo da znam. I dalje sam ja čovek sa najvećom funkcijom iz Srpske napredne stranke u Nišu. Taj poverenik će se postaviti do izbora, a posle izbora će strankom upravljati to izborno telo. Ja jesam član predsedništva i gradonačelnik Niša i nastojim da oba posla obavljam što bolje mogu-saopštio je dr Zoran Perišić.

dr Zoran Perišić
Perišić: I dalje sam najviši funkcioner SNS u gradu

Iako se „podigla prašina“ u određenim političkim krugovima oko izbora poverenika SNS, ta osoba će zapravo biti organizator i nadzorni organ izbora, što ne znači da će ostati na tom mestu. U gradu se danas pored doktora Stanojkovića spekuliše zaista sa nekoliko imena među kojima je i Marko Janković, aktuelni direktor „Parking servisa“.

Građaninu je pak visoki funkcioner SNS-a, general Momčilo Stojanović rekao pre par dana da će se za koordinatora do izbora postaviti čovek koji nije iz Niša(kako ne bi podržavao neku od dve suprotstavljenih strana, primaut.) tako da do konačne odluke o postavljanju koordinatora i raspisivanju izbora, sve ostaje na nivou glasina.
M.S.

3 Comments

  1. Najviši funkcioneru SNS, to je za svaku pohvalu ali nije za pohvalu sto su ti u gradu Nišu propala sva javna preduzeca osim Objedinjene naplate,a slićna je situacija i sa javnim ustanovama,vreme ti izmiče ipak si bio preambiciozan-mnogo hteo,a ništa čak ni započeo,sorry

  2. Periša, tebi i tvojima srasla guz*ca za fotelju. Takvu boljku mogu da leče samo nezadovoljni građani hirurškim rezom. Ne boj se, postoji proveren, uhodan, maltene rutinski recept za takvu operaciju. Postoperativni tok: malo boli, dugo svrbi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *