Perišić prvi na gradskoj listi, Bulatović na Crvenom krstu?

Iako smo zvali, slali SMS poruke i pokušali da dozovemo člana predsedništva SNS i gradonačelnika Niša, dr Zorana Perišića, nismo uspeli da dobijemo zvaničnu potvrdu da je prvi na listi Srpske napredne stranke u Niš na gradskoj listi kao i da je prvi na listi za opštinu Crveni krst, Darko Bulatović, bivši predsednik ove opštine.

To svakako ne znači da će ova dvojica biti pretendenti za gradonačelnika odnosno predsednika opštine jer tu ima i drugih kandidata, ali jasno je kako svoj rad partije u Nišu profiliše SNS. Nezvanično smo saznali da je na tim listama u odboru Crvenog krsta, prvi na listi Darko Bulatović, a drugi, sadašnji predsednik opštine Miroslav Milutinović.

Bulatović-Perišić
Darko Bulatović i Zoran Perišić

Postoje i oprečne informacije oko formiranja listi. Dok jedni kažu da su liste formirane, drugi pak tvrde da su to samo neke preliliminarne liste i da bi podršku trebalo tek članovi da potpisuju u toku sledeće nedelje tako da je i dalje sve pod znakom pitanja. Gradski portal „018“ čiji je vlasnik Nikola Panić, član SNS je objavio informaciju da je gradonačelnik Perišić prvi na listi za grad, ali neki komentarišu da je to pretenciozna vest i da se svrstava u „ratne igre“ frakcija u samoj stranci.

Jovanović: Liste formirane, a svađe i rasprave su bile rezultat usaglašavanja listi

Dejan-Jovanović
Dejan Jovanović, član Izvršnog odbora stranke

Dejan Jovanović, član Izvršnog odbora SNS i šef odborničke grupe ove stranke u skupštini grada saopštio nam je pre dva dana, na sednici Skupštine grada Niša, da su liste Srpske napredne stranke, formirane.

-Od 27.000 članova sigurno da će neko biti nezadovoljan. Ali, to je jedan do dva posto članstva koje je nezadovoljno. Sve te svađe i rasprave su zapravo rezultat toga što su neki bili nezadovoljni jer ako je na primer za Grad stavljen na 30 mesto, on ili ona smatraju da su izigrani i to je loše. Jedan do dva posto članstva je zato burno reagovao i zato je i bilo svađa i rasprava, ali mogu da potvrdim da su mnogi vrlo jedinstveno podržali formirane liste. Zato su novinari i dobijali snimke i drugo – kaže Jovanović. On nije mogao da potvrdi ko je na kojoj listi sem za sebe i Nišku Banju gde je on prvi na listi.

– Nisam imao uvid u gradsku listu, ali mogu da kažem da je Perišić čak želeo da se preispita kandidatura i onih koji nisu dobili dovoljan broj onih koji podržavaju tog kandidata-saopštio je Jovanoivić.

Na drugoj strani saznajemo da su te formirane liste preliminarne i neobavezujuće.

-Ma, kakvo formiranje listi. Tek u toku sledeće nedelje bi ljudi trebali da se potpisuju da daju nekom kandidatu podršku ili ne. To će se naredne nedelje odlučivati u svim opštinama –kazao nam je jedan visoki funkcioner stranke u Nišu.

M.Smiljković

24 Comments

 1. Jel ovo Perisic i clanovi uze porodice pisu komentare? Jel to misli da ce komentarima ubediti javnost da je bio dobar gradonacelnik? Pa Nis je palanka, sve se zna.

  1. Sns je puko,sto đosto cim ne mogu prestici POKRET ZA PREOKRET, u komentarima, preokret sa mladim ne botovima.

 2. Tresu se stoličice na budzetu, hahahaha pa morate da botujete ovakve gluposti o najnesposobnijem i najsujetnijem čoveku na svetu. Bogami mnoge je dobro „zaduzio“ a i gradski budzet takodje je zadužio da će i naši čukun unici morati da vraćaju dugove. NAJGORA VLAST KOJA JE IKADA POSTOJALA U NIŠU !!!

  Glasam za ove 3 stvari:
  1. Zakon o poreklu imovine,
  2. Zakon o oduzimanju nelegalno stečene imovine,
  3. Zakon o LUSTRACIJI (Zabrani delovanja svih javnih ličnosti od 1990. godine do sada)
  Ovo odštampajte vašim politikantima pa im dajte u ruke šta će narod da glasa.

 3. Koliko ja vidim botovi Zorana Perišića samo šibaju komentare… Kažu da je bio stručan kardiolog, ali to što je otišao u politiku pokazuje samo da je alav, jer ako ste uspešni u nečemu i mnogo dobro radite to ne napuštate. Ovo je klasičan primer čoveka koji samo pare vidi a ljude kao potencijalne vreće para. Ne možeš biti stručnjak za nešto i političar. Koliko ja vidim Zoran P. je jedna velika laž preko koje se zamajavaju građani uz pomoć botava ne bi li se što više uzelo od i ovako napaćenog naroda. Sramota i za SNS i sve njihove članove.

  1. Ciji si ti bot, i ko te je platio da pises gluposti. O Perisicu mozete svasta da pisete, ali nikako ne mozete da osporite da je vrhunski strucnjak.

 4. Ne trebamo napustati odredjene dobre tokove u koje je upao ovaj grad. Zato se i slazem da Perisic bude ponovo kandidat ispred ove stranke, jer ce veci deo gradjana sigurno glasati za njih.

  1. Kažeš u „dobre tokove“ ?
   TI NISI IZ NIŠA , TI SI SA MARSA , kao i sve tvoje „drugarice i drugovi“ , osim dr Mladena Stojanovića narodnog heroja /WW II/ , Kalču … paaa – nema više !

  2. Mima, jesi ti skoro bila kod psihijatra? Ako nisi pod hitno da odeš. Pošto je vidim teška bolest u pitanju, verujem da će ovaj narod organizovati i neku humanitarnu akciju kako bi ti pomogli i sa lečenjem u inostranstvu!!!

 5. Perisic je i dok se bavio svojim poslom bio odlican strucnjak, a potom je pokazao da moze uspesno da vodi i ceo grad, zato nema ni jednog razloga da ne glasam z anjega.

  1. Perisic je savesno obavljao duznost gradonacelnika i drago mi je sto je SNS koju inace podrzavam izabrala bas njega kao svog kandidata.

 6. Nis je godinama unazadjivan i jedini covek koji je doprineo bar malo oporavku naseg grada je gospodin Perisic i zato bih voleo da ga opet vidim na toj funkciji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *