Počinje naplata parkinga u Ulici Ratka Vukićevića u Nišu

U ulici Ratka Vukićevića postavljena je dodatna tabla za naplatu parkiranja. Kontrolori JKP „Parking servis“ Niš će od 8. januara 2018. godine početi sa izdavanjem dnevnih karata vozačima koji ne poštuju Odluku o javnim parkiralištima. 

Ulica Ratka Vukićevića

Ulica Ratka Vukićevića se nalazi u Zoni II (zelena zona) u režimu naplate parkiranja. Naplata se vrši radnim danom od 7-21 časova i subotom od 7-14 časova. Plaćanje parkiranja na sat može se obaviti slanjem registarskog broja vozila (npr. NI123AA) SMS-om na broj 9182, zatim kupovinom višesatne karte slanjem registarskog broj vozila (npr. NI123AA) SMS-om na broj 9185 ili isticanjem papirnih parking karata koje se mogu kupiti na obližnjim kioscima. Stanari ulice Ratka Vukićevića ili okolnih ulica, koje se nalaze u režimu naplate, mogu kupiti povlašćenu zoniranu stanarsku parking kartu za stanarski sektor br. 8, saopštavaju iz ovog preduzeća.

Više informacija građani mogu dobiti u Korisničkom servisu, ulica Orlovića Pavla 24, preko broja telefona 018 517 778 ili na sajtu www.nisparking.rs.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *