Počinju prijave za letnji kamp ,,Ljubavi i Nade“ u organizaciji NURDOR-a

Letnji kamp ,,Ljubavi i Nade“, četrnaesti po redu, održaće se od 25. do 31. jula u kompleksu koji se nalazi u Orašcu sa sportskim terenima i otvorenim bazenom. Pravo učešća imaju deca i mladi lečeni od malignih bolesti uzrasta od 7 do 18 godina, koji su završili lečenje minimum 6 meseci pred početak kampa.

Iz NURDOR-a kažu da je cilj ovog kampa da se deci i mladima povrati samopouzdanje i da uvide da nisu sami. Dodaju da NURDOR u potpunosti pokriva troškove boravka, prevoza i osiguranja, i da je organizovan prevoz iz Beograda i Niša.

„Kamp je osmišljen sa ciljem osamostaljivanja i osnaživanja dece i mladih nakon dugotrajnog lečenja, kako bi povratili samopouzdanje, uvideli da nisu sami i kako bi se vratili u redovne društvene tokove. Pod nadzorom stručnog osoblja iz NURDOR-a, kamperi učestvuju u aktivnostima i radionicama sa svojim vršnjacima i posebno obučenim volonterima“ – navode iz NURDOR-a.

Mesta za kamp su ograničena, a popunjen prijavni formular i potrebnu dokumentaciju potrebno je da pošaljete na adresu NURDOR-a, Vizantijski bulevar 12, 18000 Niš do 31. maja. Prijavni formular i sve informacije o neophodnoj dokumentaciji za prijavu mogu se pronaći na sajtu NURDOR-a.

M.T.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *