Podrška Dragani Sotirovski, novinaru RTS

Niški novinari i predstavnici udurženja okupili su se juče na spontanom protestu ispred zgrade suda, kako bi dali podršku svojoj koleginici Dragani Sotirovski.

Dragana Sotirovski
Dragana Sotirovski na spontanom protestu

Podsećamo, suđenje novinarki RTS-a počelo je pre par nedelja, jer je protiv nje tužbu podnela direktorka Specijalne bolnice u Sokobanji, zbog izveštavanja o mogućim zloupotrebama, korupciji i nepotizmu. Ovoj tužbi prethodilo je nekoliko događaja, od kojih je jedan bio da je Dragana Sotirovski persona non grata u Specijalnoj bolnici. Tužbu mnogi opisuju kao pokušaj sabotiranja objektivnog i profesionalnog novinarskog izveštavanja i sprečavanja korupcije u javnim preduzećima i ustanovama.

NTV, foto: M.Bukovac

4 Comments

  1. A gde je Specijalna bolnica za psihijatrijske bolesti u Gornjoj Toponicu? Gospođa na direktorskom položaju je odavno prevazišla sve kolege iz drugih zdravstvenih ustanova u zloupotrebama, nepotizmu, tenderima, bezskurpuloznošću i bahatošću.

  2. Podrska novinarki koji samo radi svoj posao u korist naroda.Dosta je vise ovih izopacenih politickih manipulatora koji su dobili te neke funkcije pa misle da su pali s marsa u fotelje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *