Pogledajte prve scene iz nastavka filma Zona Zamfirova!

Vrati se, Zone” je priča o zgodama i nezgodama kroz koje prolaze Zone – Brankica Sebastijanović i Mane – Milan Vasić, da bi sačuvali ljubav i brak.

zone

Film „Vrati se, Zone” je nastavak „Zone Zamfirove”, najgledanijeg filma u novijoj srpskoj kinematografiji. Reč je o romantičnoj melodrami sa elementima komedije o zgodama i nezgodama kroz koje prolaze Zone i Mane da bi sačuvali svoju ljubav i brak.

Njih dvoje se suočavaju sa preprekama koje moraju da savladaju, čas se dopunjuju čas sukobljavaju, što ih dovodi u niz dramatičnih situacija sa neizvesnim raspletom.

Prelepu Zonu Zamfirovu glumi Brankica Sebastijanović, dok zavodljivog kujundžiju Maneta igra Milan Vasić. Kao Manetova majka Jevda pojavljuje se Ljiljana Blagojević*, a kao tetka Doka Jelisaveta Seka Sablić. Zoninog oca Hadži Zamfira tumači Nikola Ristanovski, a majku Tašanu Anita Mančić. Manulać je Miodrag Radonji.

Pojavljuju se i novi likovi koje tumače Milan Lane Gutović kao pop Boža i Tanja Bošković kao popadija Sida. Tu su i Milorad Mandić Manda i Vesna Trivalić.

U filmu igraju i Goran Jevtić, Milena Vasić, Igor Đorđević, Iva Stefanović, Marija Stokić, Milan Kalinić, Dušan Matejić, Aleksandar Ristoski, Nela Mihailović, Rada Đuričin, Isidora Rajković, Gordana Marić, Ivan Zablaćanski, Tamara Aleksić i mnogi drugi.

Režiju potpisuje Jug Radivojević a scenario su napisali Ivana i Miroslav Mitić po motivima knjige „Zona Zamfirova, šta je bilo posle” Dušice Milanović Marike.

Izvor: Niskevesti.info

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *