Pokret „Dosta je bilo“: Prestanite da vređate Nišlije

Udruženje “Dosta je bilo – Restart” oštro osuđuje postupke koje su čelnici niške toplane preduzeli protiv profesora Đokice Jovanovića i poziva ljude koji su odgovorni da odmah zaustave hajku na profesora i krenu da se bave pitanjima za koja su inače i plaćeni, a to je što kvalitetnije i jeftinije grejanje za sve građane Niša.

sasa-radulovic,-dosta-je-bilo-wide-jpg_660x330

Politički postavljen SNS kadar u toplani, na najgori mogući način, koristeći metode iz devedesetih godina, pokušava da reši probleme koje je same napravio. Umesto da se bave problemima koje je Udruženje predsednika skupština stanara Niša jasno izložilo, oni su rešili da tuže profesora Jovanovića. Da li će to rešiti problem lošeg i skupog grejanja, kao i ogromnog broja partijski postavljenih činovnika u toplani? Naravno da neće, ali gospoda iz toplane kao da zbog toga previše i ne haju.

Gospodin Banđur i ostali predstavnici toplane ne smeju da zaborave da su Nišlije uvek izlazile na ulice kad god bi se vlast bahatila, pa da i ovaj put nema razloga da bude izuzetka.

Imajući to u vidu, “Dosta je bilo – Restart” zahteva da Gradska toplana i Miloš Banđur smesta povuku svoje prijave protiv profesora Đokice Jovanovića, a onda da se late pravog posla, a to je rešavanja problema grejanja u Nišu. Ukoliko ni to ne znaju, neka podnesu ostavke i puste ljude koji znaju da uvedu red.

1 Comment

  1. Ne budimo naivni . Bandjur i druzina podnece ostavke na KUKOVO LETO. Nesmeju jer znaju gde ce im posle toga biti mesto. Ali iskreno se nadam da ce se to uskoro desiti. Mladi ljudi Nisa ne verujem da ce te stetocine jos dugo trpeti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *