Popusti za penzionere preko „senior“ kartica u Nišu

Oko 60.000 penzionera u Nišu i okolini od danas mogu da se jave Gradskoj organizaciji kako bi dobili takozfgvane senior kartice. Njima će po popustima od 5 do 50 odsto moći da kupuju artikle, a s kojim trgovinama se dogovori ovaj aranžman.

Predsednik Gradske organizacije penzionera Marko Zečević rekao je za medije da će senior kartice moći da se koriste od 1. marta.

Pozivu da penzionerima odobre popust odazvalo se do sada više od trideset preduzeća, privatnika i preduzetnika. Tokom ove nedelje biće utvrđeni i popusti za usluge gradskih javnih preduzeća“, rekao je Zečević agenciji Beta.

Prema njegovim rečima, penzioneri će, primera radi, sa senior karticama moći da kupe lekove po cenama nižim od pet do 20 odsto, a kod „Niš-ekspresa“ imaće popust od 10 do 20 odsto.

Zečević je istakao da je za dobijanje senior kartice potrebna samo lična karta i penzioni ček, a pravo da dobiju tu karticu imaju svi penzioneri bez obzira na visinu penzije.

On je rekao da će prodavnice u kojima će moći da se trguje uz senior karticu biti obeležene nalepnicom, a penzionerima će SMS porukama biti dostavljena lista radnji i trgovina, kao i naknadne njene korekcije.

gradjanin.rs

1 Comment

  1. Josh malo pa ce uvesti bonove, „tachkice“ a za klopu mozhda i „par-nepar“, pa chije prezime ima paran broj slova jede ponedeljkom a utorak „preskache“ /gleda kako jedu oni chije prezime ima neparan broj slova/ !
    Ovo bi trebalo da vazhi za celokupnu nashu populaciju /a mozhda je vec pochelo da vazhi/, a ne samo za penzionere ! Mislim da je ovo „mali korak za gradjane i seljane a veliki za Srbiju“ i „zapitajte se shta ste vi uradili za Srbiju a ne shta je ona uradila za vas“ , a dala vam je sve shto ste…izabrali !!! A to ste „sanjali 20 godina i dobili ste“ /na otvaranju KC-a NISH/ !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *