Poseta Živkovića Zavodu za vaspitanje i promocija zdravog života

Poznati niški sportista Stevan Živković sa bratom i trenerom Urošem Živkovićem i članovima kik boks kluba “Naissus” akcijom u Zavodu za vaspitanje u Nišu otpočeo je kampanju promocije zdravog načina života među mladima.

boks

Na poziv direktora Zavoda Gorana Stamenkovića, Živković je mladima pričao o zdravom načinu života, sportu i njegovom pozitivnom uticaju na život mladih. Svoj dosadašnji rad i uspeh predstavio je kroz priče o putovanjima i beneficijama koje sport sa sobom nosi i snimcima koji su ilustrovali sport i prezentovali boks.

Cilj današnje prezentacije je uticaj sporta na odrastanje i vaspitanje omladine. Pokazali smo koliko beneficija može sport u ovom smislu kik boks, imati u životu mladog čoveka kao što su zarada, putovanja i obilazak cele Evrope i Sveta, nagrade poput sportiste grada zbog čega drustvo drugačije gleda na dobitnika, poznanstva… Drago mi je što smo baš ovde bili jer ovde su maloletnici sa već prekršajnim prijavama do čije svesti treba dopreti. Oni su bili oduševljeni prezentacijom, a i mi takodje. Drago mi je što svojim primerom mogu da utičem pozitivno na razmišljanje i stvaranje drugačijih stavova kod mladih i uvek mi je zadovoljstvo raditi ovako nešto. – rekao je Živković prilikom ove posete.

Promociju sporta i zdravog života u Zavodu pratila su i brojna zanimljiva pitanja mladih koji su ovom prilikom sa Živkovićem vežbali fokusere.

J. Cvetković

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *