Poslanici SNS, SPS-a, PUPS-a izbegavaju razgovor s Nišlijama

Organizacija Proaktiv danas organizuje razgovor s niškim narodnim poslanicima na Trgu kralja Milana od 13 do 15 sati.

Na tom skupu će se pojaviti samo tribuni koji se najviše javljaju za reč u Narodnoj skupštini dok oni kao što su Ivana Dinić iz Socijalističke partije Srbije i Milorad Hadži Stošić (PUPS), a koji se nikada nisu javili za reč, neće biti na ovom skupu. Možda neko ima i opravdanje za isozostanak na ovom susretu, ali za to bi trebalo javnost da zna. Mi smo već pisali O TOM PROBLEMU.

Ovgo su narodni poslanici s juga Srbije – foto: mojposlanik.rs

Svoje prisustvo do sada su potvrdili narodni poslanici: Milan Lapčević(DSS), Goran Ćirić(DS), Dušan Milisavljević(DS), Predrag Jelenković(SDPS(nekada DS i LDP)) i Miloš Bošković(Dosta je bilo).

Proaktiv organizuje ovaj skup u okviru projekta mojposlanik.rs gde se prati rad narodnih poslanika s juga Srbije.

Mojposlanik.rs je mesto na internetu gde građani mogu da postave pitanja svojim poslanicima. Svi građani koji žele da porazgovaraju sa poslanicima mogu to učiniti tada. Takođe pripremili smo i zanimljivu igru kojom želimo da postaknemo građane da budu informisaniji ko su poslanici koji ih predstavljaju u Parlamentu, kažu u Proaktivu.

Pre godinu dana neki sličan skup je organizovan, ali tada su svi poslanici bili, dok su im sada rezultati rada verovatno ukazali na to da na ovom skupu ne bi trebalo da se pojave, sem Predraga Jelenkovića koji je pripadnik vladajuće koalicije.

M.S.

1 Comment

  1. I … ispričaste se s’ „izabrani predstavnici izabranog naroda“ o trošku „izabranog – nebeskog , jadnozemaljskog naroda“ ? Sve su vi objasnili , sve ste shvatili , oblačite „Moelni“ pelene , od ponedeljka ima da vi dadu i „Boensedini“ – kada se u…rete , da se ne sekirate , ima da vi narežu ključeve – „mala nužda dinar a velika dva“ … Ja se divim ovim , našim, „narodnim predstavnicima“ , jer si ne troše mozak /a imaju ga – u kojoj količini …ne znam – ali ga ne troše/ , njima je dovoljno što vi /mi/ , „razmišljamo“ i biramo ih ! Ako su oni „predstavnici izabranog naroda“ – onda smo i mi „izabrani narod“ – sa njihove strane ! Pa , da su birali zemlju u kojoj će da se rode i da budu izabrani tj. ništa da ne rade , plate da primaju za „landara pišore“ – ne bi znali da izaberu i pocrcali bi za ‘leb…a i za vodu! Ovako …ima da si uživaju pored „izabranog naroda“ koji ih „izabra“ , bez imalo mo…gućnosti !
    Baš me /ne/interesuje šta su rekli narodu ! av, av je rekao sve što treba a „ovi“ da prežvakavaju ono što je rekao – nije mi merak ! Ima da vi isplate ratne dnevnice , uvećane za 0,000001% za svaku godinu izgubljenog života, 0,00001% za izgubljenu ruku a to što vam se porodice rasturile … ne berite brigu … ako imate tetku u Kanadu , „da gu odnesete lek“ i uzmete 10.000 Can$ x 20 leta /“trideseta“/!
    Za povezivanje i uvezivanje radnog staža , u toku 2.182.god. ne berite brigu – ima da dobijete rešenje , bez rešenja! Do tad ima da se otvore , barem, još 2 Koridora tzv. „žile kucavice“ severojužnog dela Srbije, tri otvorena „pogona“ sa 38 radna mesta – a Srbija će da da 10.000.000 evra … dal’ će se otvore u Krajkovac ili Dudulajce – će budemo obavešteni , na velika zvona ! Kao kad su zvona „Bogorodične crkve“ u Parizu objavile zapadu da je srpska vojska , na Kosovu, pobedila tursku vojsku 1389.god. a Murata ubila! I sada ide narodna junačka pesma /“Kosovski ciklus“/ : „Oj Murate , Murate – baš si sreće k…e“ !
    Da je samo Murat te „sreće“ – nama bi možda bilo i dobro !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *