Potraga za pijancem ili pedofilom?

Niška policija traga za muškarcem koji je početkom nedelje primećen kako se pijan tetura i skida pantalone na trotoaru pored Medicinskog fakulteta.

foto: Edukacija

To su rekli agenciji Beta u Poliicijskoj upravi u Nišu i dodali da nemaju prijavu da je to lice na bilo koji način ugrožavalo decu iz obližnje osnovne škole.

Na društvenim mrežama pojavili su se natpisi da je u blizini škole pedofil sa spuštenim pantalonama onanisao i dozivao devojčice. Mi takvu prijavu roditelja i dece nemamo. Imamo prijavu direktora škole o pijanom licu koje je skidalo pantalone pored fakulteta“, izjavili su u policiji ovoj agenciji.

U policiji su kazali da proveravaju sve informacije koje su se pojavile u vezi s tim slučajem i da radi na utvrđivanju identiteta muškarca koji je primećen kod Medicinskog fakulteta.

Prema natpisima roditelja na društvenim mrežama, muškarac je sa spuštenim pantalonama onanisao i dozivao devojčice u ponedeljak popodne na parkingu između Medicinskog fakulteta i škole „Car Konstantin“, a pobegao je kada je jedan od očeva koji je čekao dete ispred škole krenuo da ga juri.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *