Poziv na dijalog: Da li postoji korupcija u urbanizmu i građevinarstvu u Nišu?

Lokalni antikorupcijski forum grada Niša organizuje Antikorupcijski dijalog „Korupcija u urbanizmu i građevinarstvu: da ili ne“. Dijalog će biti održan u petak 26. februara u velikoj sali Skupštine grada Niša, u ulici Nikole Pašića 24, sa početkom u 11 časova.

NIŠ

U Antikorupcijskom dijalogu „Korupcija u urbanizmu i građevinarstvu: da ili ne“ govoriće: Ljubivoje Slavković, zamenik gradonačelnika Niša, Srđan Laketić, zamenik načelnika Uprave za imovinu i inspekcijske poslove, Miroljub Stanković, zamenik načelnika Uprave za planiranje i izgradnju  i Valentina Krstić, članica LAF-a. Moderatorka dijaloga je Vesna Crnogorac, članica LAF-a.

laf
Organizatori antikorupcijskog dijaloga – LAF

-Neposredni povod za održavanje ove javne debate je učestalost informacija o ekspanziji nelegalne gradnje, aktuelna legalizacija zatečenog stanja, kao i sve veći broj obraćanja građana LAF-u, u kojima se ukazuje na nepravilnosti u ovoj oblasti. Antikorupcijski dijalog je jedna od mera u Lokalnom planu za borbu protiv korupcije grada Niša, navodi Zorica Miladinović u ovom javnom pozivu.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *