Predsednici vole slikanje s decom – ovako Vučić šalje poljubac bolesnim mališanima (VIDEO)

Svi predsednici, političari i osobe na funkciji vole slikanje s decom. Od tog patetičnog čina nije imun ni predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je danas boravio u Nišu. Takve osobe mogu da potpisuju milionske ugovore, otvaraju fabrike, ali ako se ne slikaju s decom, kao da celina nije zaokružena.

Posle aplauza članova Srpske napredne stranke danas ispred Doma zdravlja koji su ga dočekali, predsednik Vučić je ušao u ovu zdravstvenu instituciju i pre obilaska zatekao je majke s decom u delu doma gde čekaju red bolesna predškolska deca. Zaustavio se i preko stakla (pošto su ta vrata uvek zaključana) im poslao poljubac i pozdrav.

U tom činu je bilo neke doze iskrenosti, a da li je to bilo samo zbog slikanja ili ne, čitaoci sami mohgu da prosude posle odgledanog kratkog video materijala.

Obilazak renoviranih toaleta

Predsednik Vučić je obišao i radove na novim toaletima, a rukovodstvo ga je upoznalo sa nedavno završenim radovima.

Pre ulaska u Dom Zdravlja prišle su mu dve žene koje imaju problem zdravstvenog karaktera, a kako smo čuli, rešavaju ga pune četiri godine. Ove dve žene sigurno nisu od male muke prišle predsedniku Vučiću koji je naložio da ministar zdravlja Zlatibor Lončar to reši sa kolegama.

Vučić: Klinički centar pravo remek delo za Niš

Predsednik Vučić je obišao i novi Klinički centar u Nišu gde je rekao „da je ovo pravo remek delo za Niš“.

Bio sam u bolnicama u Abi dabiju, Klivlendu koje se smatraju najboljim bolnicama na svetu. I ovde i tamo operacione sale izgledaju istovetno. Ljudi mogu da shvate da je ovo pametno utrošen novac – rekao je predsednik Vučić. Kredit čiji je garant Vlada Srbije još 2011. godine bila, u visini oko 35 miliona evra je uzet od Evropske investicione banke.

On večeras obilazi radove na Koridoru 10, a potom ide u Pirot. Sutra se vraća u Niš kako bi pustio u rad prvu fazu fabrike „Leoni“ u Nišu.

M.S.

2 Comments

  1. Vucic ne salje poljupce bolesnoj deci,vec zdravoj deci,jer to je savetovaliste za zdravu decu u pitanju! Novinari trufite se bar da pisete tacne i proverene informacije!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *