Predstava „Elza i zaleđeni Hans“ gostuje u Nišu 

Dečija predstava Favi teatra, „Elza i zaledjeni Hans“ rađena po motivima crtanog filma ,, Zaleđeno kraljevstvo“ gostuje 3. decembra od 12h u Domu Vojske u Nišu.

Radnja predstave se odvija u gradu Arendelu. Elza princeza Arendela poseduje posebne nadprirodne moći da sve što poželi pretvori u sneg. Njena mlađa sestra, princeza Ana neustrašivi optimista je tužna i želi na svaki način da pomogne sestri da prokletsvo prestane i da Elza konacno može da skine rukavice. Elza je svojim ledenim čarima zaledila princa Hansa koji je ljubomoran i zloban, i po svaku cenu želi za ženu princezu Anu. Kristof prodavac leda se takodje bori da osvoji Anino srce i u tome uspeva. Urnebesno smešni sneško Olaf će vam dočarati i predstaviti sve likove na dvoru i nasmejati do suza. Pobeda dobrog nad zlim, razvijanje timskog duha i koliko je sestrinska ljubav jaka i važna, glavne su poruke deci, koje ova predstava ostavlja za sobom.

Ulaznice po ceni od 300 dinara mogu se kupiti na balgajni Doma Vojske svakog dana od 11 do 19 ili e mogu rezervisati na broj 062321204.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *