Prekid vodosnabdevanja u naselju Ratko Jović zbog kvara na vezi

Radovi i kvarovi koji danas mogu dovesti do problema u snabdevanju i kvalitetu vode na teritoriji Grada Niša:

RADOVI NA MREŽI U GORNJEM MATEJEVCU

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Metoh bb, nakon čega bi se pristupilo intervenciji u Karađorđevoj ulici, kod broja 2. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Metoh, ali je moguć prekid i na prostoru naselja Gornji Matejevac.

KVAR NA MREŽI U SELU BELOTINAC

Voda na površini, nužan je iskop u selu Belotinac, u ulici Njegoševoj, kod broja 170. Zbog popravke vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u selu Belotinac.

KVAR NA VEZI U ULICI NIKOLE UZUNOVIĆA

Voda curi na kapi servisnog ventila, potreban je iskop u ulici Nikole Uzunovića, kod broja 138. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Nikole Uzunovića.

INTERVENCIJA NA MREŽI U ULICI BULEVAR CARA KONSTANTINA

Kvar na cevovodu DN 500mm, potreban je iskop u ul. Bulevar Cara Konstantina, na putu za firmu “Nissal“. Zbog popravke vodovodne mreže neće biti prekida u snabdevanju vodom.

KVAR NA VEZI U NASELJU RATKO JOVIĆ

Voda na površini, potrebna je intervencija u naselju Ratko Jović, u ulici Ozrenskog odreda, kod broja 10. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Ozrenskog odreda. Tokom dana obavljaće se popravke na prvim ventilima u ulicama: Borovoj, Borskoj, Jovana Ristića, Koste Stamenkovića, naselju Gornji Matejevac, i još nekima. Zbog radova u šahtama mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *