Premijer Vučić danas iz Brisela sleteo na “Konstantin Veliki”

Premijer Srbije, Aleksandar Vučić sa delegacijom iz Brisela sleteo je jutros na niški “Konstantin Veliki”, avionom “Falkon”, a zbog guste magle na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”, prenosi niški portal Južne vesti.

falkon
arhivska fotografija „Falkona“

Jutros na niškom aerodromu nam je saopšteno da nemaju ovlašćenja da daju izjave povodom ovog događaja koji još jednom pokazuje da je niški aerodrom spreman da odgovori na sve vanredne situacije.

Kako kaže Vučićeva savetnica za medije Suzana Vasiljević, Vladin avion je sleteo na niški aerodrom “Konstantin Veliki” oko 11 sati. Delegacija je zbog magle sletela u Niš i odmah se automobilima uputila za Beograd. Evo, trenutno smo u putu – rekla je Vasiljević.

Delegaciju Vlade Srbije su činili premijer Vučić, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović. Oni su prethodnih dana sa predstavnicima Evropske unije u Briselu otvorili prva dva poglavlja u procesu evrointegracija, koja se tiču finansijske kontrole, odnosno normalizacije odnosa Beograda i Prištine, navode Južne vesti.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *