Premijer Vučić u Nišu 11. oktobra planira razgovor s građanima?

Aleksandar Vučić, premijer Srbije boraviće u Nišu pet dana, a njegov dolazak se očekuje 11. oktobra ove godine. On će tada razgovarati sa građanima. Ovu vest su proveravale Večernje novosti pre nekoliko dana.Vučić je u izjavi za „Danas“ rekao „da će građani ponovo imati priliku da razgovaraju sa njim oko 11. oktobra, kada u Nišu bude održana sednica Vlade Srbije“.

Vucic2
Aleksandar Vučić u poseti kompaniji Džonson elektrik

Gradjanin.rs je pre pet dana pokušao da proveri ovu vest. Miloš Banđur, pomoćnik gradonačelnika se nije javljao na telefon ni odgovarao na poruke.

Gradonačelnik Niša, Darko Bulatović je, kako nam je rekao, prisustvovao važnim sastancima, ali je bio korektan da nas SMS porukom uputi na Ivicu Kojića, šefa kabineta premijera.

Nismo dobili njega, ali su nam u odseku za saradnju s medijima Vlade Srbije rekli da će ta najava biti objavljena na njihovom sajtu, kada datum i pojedinosti budu precizirane.

Da, to je u planu, ali svaki protokol premijera prođe određenu proceduru tako da će i to biti objavljeno na sajtu Vlade. Ovako može ostati samo kao nezvanična informacija – rekli su nam u Vladi Srbije.

Vučić je ranije rekao da će promeniti sistem funkcionisanja vlade kao i da će boraviti u nekoj niškoj kasarni.

Tog dana će, navodno, razgovarati sa premijerom Albanije, Edijem Ramom, ali takvih najava nema na sajtu Vlade Srbije.

M.S.

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *