Priprema se najluđa noć i u niškim klubovima

Doček Nove 2015. godine biće obeležen kao obično veče u gradu, zaključujući po ponudama niških klubova. Cene ulaznica će ipak biti novogodišnje. Procenite sami.

diamond

Za zabavu u Irskom pabu biće zadužen Light motive bend (pop-rock). Cena ulaznice je 1000 dinara, a cene pića će biti svakodnevne, kao i u klubu Sunset, gde je dodatna rezervacija stola 500 dinara. Tamo je za dobro raspoloženje gostiju zadužen Pop herc karo bend uz zvuke domaćeg roka.

U kafeu Truba organizovano je nešto drugačiji doček uz bend The Sunset. Cena karte je 2900 dinara, uz neograničene količine stranog pića i hrane. Nedaleko odatle u kafeu Miror ulaz je slobodan, ali je potrebna rezervacija mesta. Klub časti meze, dok će cene pića ostati nepromenjene.

U Feedbacku ulaz je 500 dinara, cene pića svakodnevne. Za zabavu su zaduženi DJ Dovla (Bg), Dejan Mladenović i b2b nastup Dinketa i Daweeda (progresiv i progresiv trens). U klubu Clinika ulaz je slobodan, uz poželjnu rezervaciju. Za minimal i tehno zvuke zaduženi su Djevi Milenko i Dušan.

Klub Vavilon naplaćuje cenu obične ulaznica 300 dinara u pretprodaji i 600 dinara na ulazu. Cena konzum karte je 3500 dinara koja podrazumeva ulaz ua šest osoba i brod viskija ili votke. Za zabavu su zaduženi DJ Mande i Playa’s only. U klubu Liv DJ Nikola Tacić uz švedski sto i promotivne cene pića, sve za 1000 dinara. Cubo club ima organizovan doček, cena karte je 2000 dinara za devojke, i 2400 dinara za muškarce. Neograničeno piće i mini ketering na svakom stolu.

I.A.

© 2023 GRAĐANIN - Gradjanin.rs je upisan u Registar medija Republike Srbije pod rednim brojem: IN000266