Promocija pesama o Nišu – Naisa ljubavi moja

U Narodnoj biblioteci „Stevan Sremac“ biće predstavljen cvetnik pesama o Nišu „Naisa ljubavi moje“, gradu koji je tokom svoje dvomilenijumske istorije, svojom urbanom, prirodnom, kulturnom i duhovnom strukturom bio nadahnuće mnogim umetnicima. Ova kulturna manifestacija zakazana je za utorak 5. aprila 2016. godine u 18.00 sati.
Naisa-ljubavi-moje-1
U „Naisi“ su zastupljene pesme brojnih uglednih stvaralaca: Branka Miljkovića, Vaska Pope, Gordane Todorović, Dobrice Erića, Miroslava Maksimovića, Dimitrija Milenkovića, Dobrivoja Jevtića, Ljube Stanojevića, Saše Hadži Tančića i drugih uglednih autora.

O knjizi će govoriti priređivači Nedeljko Bogdanović, Milorad Stojković i recenzent Srđan Savić.

gradjanin.rs

1 Comment

  1. Ova zbirka je delo optimista,rodoljuba i zaljubljenika u Nis i poeziju.Preporucio bih je svim Nislijama,posebno mladima.Svi delovi-tematika su pazljivo odabrani i uredjeni.Steta sto materujalne mogucnosti nisu omogucile vecu i obomniju poeziju.ima Srbija mnogo poeta koji bi nasli mesto u zbirki.Hvala priredjivacima za trudu koji su ulozili .Nadam se da ce doziveti vise izdanja,s obzirom da je tiraz skroman.Deda Slob

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *