Prostački komentari između novinarke i zamenika gradonačelnika Niša (foto)

Između novinarke Sene Todorović i zamenika gradonačelnika Niša, Miloša Banđura razmenjena je izuzetno prosta i prizemna komunikacija na društvenoj mreži Tviter. Ova njihova prepiska izazvala je buru u javnosti, a rečnik koji je tu korišćen zastideli bi se mnogi. Ovaj internet incident komentarisali su mnogi na društvenim mrežama.

Savez za Srbiju u Nišu čak je zahtevao hitnu smenu pomoćnika gradonačelnika Niša, Miloša Banđura jer je na tviteru novinarku Senu Todorović nazvao „žutom kučkom“ i „ćurkom“.

Todorovićeva je na društvenoj mreži tviter komentarisala mentalitet raseljenih lica s Kosova i Metohije, a Banđur joj je odgovorio na prost način.

Savez za Srbiju u Nišu zahteva hitno izvinjenje gradonačelnika Niša i bezuslovnu smenu njegovog pomoćnika, Miloša Banđura. Ali trajnu i bez budućih eventualnih nagradnih funkcija! U suprotnom, jos jednom ćemo biti u prilici da se uverimo u razmere farse koja je zapravo i jedino merilo njihove vlast – navodi se u saopštenju SzS u Nišu.

Miloš Banđur se nije oglašavao povodom ovog verbalnog incidenta, ali je za neke medije prokomentarisao da nije znao da je Todorovićeva novinarka.

Mi se nismo sreli na nekom skupu gde bi joj ja to rekao. To je bio moj komentar kada je komentarisala raseljene ljude s Kosova, a to je bio napad i na mene – kazao je Banđur.

 

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *