Prva besplatna škola rolera u 2018. godini

U utorak i sredu  3. i 4. aprila od 17h u parku Čair, održaćemo dvodnevnu besplatnu školu rolera, poručuju iz kluba Oxigen.

Kao i do sada, sa decom će raditi iskusni treneri, profesori Fizičkog vaspitanja a pridružiće nam se i grupa dece koja već trenira u klubu. Na našoj FB strani možete da vidite slike iz prethodnih godina kao i koje sve aktivnosti imaju deca iz kluba. Postoji i mogućnost da rezervišete kompletnu opremu za trening, ali je količina opreme ograničena pa prvih 5 koji se jave imaće mogućnost da im se pozajmi oprema da probaju kako im ide rolanje, bez troškova nabavke. Potrebno je samo da se dođe 15-ak minuta ranije, pripremi dete, konsultuje trener ako niste sigurni. Na licu mesta mora samo da se popuni prijava što je zakonska obaveza. Imaćemo više grupa, od totalnih početnika do onih koji znaju da voze ali žele da se usavrše, navode u ovom klubu.

Ukoliko vremenski uslovi ne budu dobri (kiša, jak vetar, mokar asfalt) roditelji će o novom terminu obavestiti sve zainteresovane preko medija i FB strane.

Ovo je samo jedna od akcija koju Oxigen klub planira u 2018. godini, planirane su kamp radionice, više trka za decu, kao i više termina za besplatnu školu rolera u toku sezone.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *