Prva grupa najboljih đaka na letovanje o trošku opštine Medijana kreće 22. juna

Letovanje za 400 učenika osnovnih škola sa teritorije Gradske opštine Medijana počinje 22. juna. Četiri mstotine najboljih učenika iz ukupno 10 osnovnih škola koliko ih ima na teritoriji GO Medijana provešće po osam dana u Olimpik Biču u Grčkoj u organizaciji i o trošku opštine.

Prvi na letovanje kreću učenici OŠ „Sveti Sava“. Za njih i ostalu decu obezbeđen je smeštaj na bazi polupansiona u hotelu Katarina.

Deca su presrećna što idu na letovanje sa svojim vršnjacima i, prvi put, bez roditelja. To ne znači da ćemo biti neposlušni, kažu i dodaju da će opravdati poverenje roditelja, nastavnika i opštine .

foto detalji sa roditeljskog sastanka foto: opština Medijana

Predsednik GO Medijana Milan Krstić prisustvovao je roditeljskom sastanku i odgovarao na pitanja roditelja.

Briga roditelja je razumljiva. Reč je o relativno maloj deci, ali smo mi vodili računa o svemu kako bi im letovanje proteklo u najboljem redu, rekao je Krstić. Deca idu u pratnji dve učiteljice iz škole, a imaće i animatora, rekao je Milan Krstić predsednik opštine .

Predsednik GO Medijana Milan Krstić poćiće sa prvom grupom dece i lično se uveriti da je sve što je dogovoreno sa agencijom „Euroturs“, koja je na javnoj nabavci dobila organizaciju letovanja za decu , i ispunjeno.

gradjanin.rs

2 Comments

  1. Najmanja potreba GO Medijana su putovanja u Grčku. Trošenje najvećih sopstvenih prihoda u Gradu imaju svrsishodniju namenu. UKIDAJ OPŠTINE !

    1. ОВАЈ ПРЕДСЕДНИК НАЧИНИ ОПШТИНУ ЈОШ СМЕШНИЈОМ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *