Prva grupa najboljih đaka otišla na letovanje o trošku opštine Medijana (video)

Prva grupa od pedesetak najuspešnijih đaka krenula je sinoć na more ka Grčkoj, a o trošku opštine Medijana. Ova grupa sačinjena je od učenika Osnovne škole „Sveti Sava“ koje su roditelji ispratili sinoć iz Niša.

Ovog leta, 400 najboljih učenika iz ukupno 10 osnovnih škola koliko ih ima na teritoriji GO Medijana provešće po osam dana u Olimpik Biču u Grčkoj u organizaciji i o trošku opštine u periodu od 22.juna do 31.avgusta.

Prvi na letovanje krenuli su učenici OŠ „Sveti Sava“. Za njih i učenike ostalih škola obezbeđen je smeštaj na bazi polupansiona u hotelu Katarina.

Deca su bila presrećna što idu na letovanje sa svojim vršnjacima i prvi put, bez roditelja. To ne znači da ćemo biti neposlušni, kažu i dodaju da će opravdati poverenje roditelja, nastavnika i opštine.

Predsednik GO Medijana Milan Krstić i član Veća GO Medijana Vladimir Đorđević pošli su sa prvom grupom dece kako bi se i lično uverili da će sve što je dogovoreno sa agencijom „Euroturs“, koja je na javnoj nabavci dobila organizaciju letovanja za decu , biti i ispunjeno.

Deca idu u pratnji dve učiteljice iz škole,a imaće i animatora . Za sedam dana na letovanje kreću učenici OŠ „Učitelj Tasa“. Redosled letovanja učenika određen je žrebom.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *