Radan Ilić: Premijer Vučić pomaže završetak stadiona “Čair”

Novi predsednik “FK”Radnički” Radan Ilić prvi put se zvanično obratio novinarima. On je rekao da su prblemi sa infrastrukturom stadiona “Čair” veliki, pa je tako skoro izgrađeni stadion “danas praktično neupotrebljiv”. Ilić navodi da premijer Srbije Aleksandar Vučić obećao da će pored nacionalnog stadiona, u narednom periodu biti odvojena sredstva za završetak rekonstrukcije stadiona u Novom Sadu i Nišu.

konf-radnicki
Ilustracija s današnje konferencije za novinare- Radan Ilić(drugi s leva)

– Problemi su zaista ogromni. Tražili smo pomoć pravobranilaštva, nisu ispoštovani rokovi. Nemoguće je sada dovesti novog izvođača, a stari nema snage da rekonstrukciju privede kraju. Pokojni većnik Gašević je bio zadužen za ovu temu, sada je Milan Pešić taj koji je zadužen od strane gradonačelnika za rekonstrukciju Čaira. Premijer Aleksandar Vučić je u kući fudbala obećao pored nacionalnog stadiona, pomoći da se u Nišu završi rekonstrukcija stadiona, očekujemo pomoć države da završimo stadion čime bismo ispoštovali sve standarde UEFE nakon čega ćemo gledati utakmice reprezentacije, a nadam se i evropske mečeve Radničkog, poručuje Ilić.

Ilić je takođe naveo da se finansijskim problemima u klubu nazire kraj, igrači su samo dva dana nakon dolaska nove uprave dobili prvu platu.

futbal

– Fudbaleri će danas dobiti plate, novac bi trebalo da je već na računu igrača, tako da će biti motivisani da u sredu ostvare očekivani rezultat. Radimo na tome da obezbedimo sredstva da u narednom periodu obezbedimo finansijsku stabilnost u klubu, bez zdrave atmosfere ne možemo da imamo ni rezultate. Cilj nam je plej of, zbog toga je utakmica protiv Spartaka veoma važna, kaže Radan Ilić.

tekst i foto: A.Ilić

2 Comments

  1. Čijim parama će AV , da pomogne ? Lično njegovim ?
    Ili iz fondacije predsednikovice Nikolić ?
    Dodje Radan i ubaci nam premijera u „frku“ i reši sve probleme ! Neka ubaci i „drug/a/ predsednik/a/ centarfor “ i „bićemo prvaci sveta“ !
    Srbija je divna , bajkovita zemlja !

    1. Ceka „nezamenljivi“ kadar svake vlasti da dovrsi zapocet posao svojih predhodnika, kao clan rasprodajne druzine G17+ (sa ostatkom DOS-a) na celu sa ekonomskim „ekspertima“ Dinkicem i Labusom, satrli su domaci bankarski i privredni sektor a za saucestvovanje u tome je trebao krivicno i materijalno da odgovara i svi koji su ucestvovali u vlasti na svim nivoima od 1990 do sada. Da im se imovina popise i zapleni a da pred organima neke buduce NARODNE VLASTI DOKAZU NJENO POREKLO.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *