Radne akcije vlasti providna predstava za Nišlije

Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad“ u Skupštini Grada Niša kaže da gradska vlast zloupotrebljava resurse javno komunalnih preduzeća u stranačke svrhe.

Mladi iz nekih udruženja farbaju klupice i koševe i kose travu oko igrališta, rade periferne poslove. Njima svaka čast na angažovanju, ali gospodo iz vlasti, večito krijete svoj nerad, nesposobnost i nameštanje tendera iza mladih ljudi i stvarate privid da se nešto radi pred izbore“, kaže Jovanović.

On dalje dodaje:

Teren na Bogosloviji, teren sa veštačkom travom u osnovnoj školi „Branko Miljković, teren pored Gabrovačke reke i travnati teren sa svlačionicama za veliki fudbal na Delijskom visu i to samo kada je sport u pitanju. Mi smo to uradili za osam godina, a vi i dalje krečite i kosite i ne možete da obeležite ono što smo vam ostavili, na svim poljima. Ne koristite resurse JKP „Mediana“ i JKP „Parking servis“ za stranačke promocije jer to košta poreske obaveznike. Za sređivanje igrališta i terena radnici javno komunalnih preduzeća primaju platu, ne treba omladina SNS-a time da se bavi“, naglašava on.

gradjanin/E.M.

3 Comments

    1. TO JE SVE GOLI FUŠ, KOJI POTVRĐUJU POMENUTE RUPE I KARAKTERI IZ VREMENA „BANANA REVOLUCIJE“ !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *