„Radnički“ i „Meraklije“ dobrovoljno dali krv – Jovanović lekarima poklonio rođendansku tortu

Na istočnoj tribini stadiona Čair juče je održana akcija dobrovoljnog davanja krvi u organizaciji FK Radnički i Zavoda za tranfuziju krvi Niš. Iako je sezona zvanično završena juče, to nije sprečilo deo sportskog sektora i navijače kluba da se odazovu akciji.

raddnicki-krv

Pored navijača Radničkog akciji su se odazvali i Marko Jovanović, Aleksandar Jovanović, Aleksandar S. Jovanović, Saša Marjanović, Petar Đuričković, Miroslav Stanković, Marko Stanković i Sanja Mirković.

Radnicki-krv

Portparolka kluba Sanja Mirković zahvalila je svima koji su se odazvali i najavljuje da će Radnički i u budućnosti nastaviti sa organizacijom društvenih akcija, sa ciljem da Radnički približi navijačima kluba.

– Mnogi fudbaleri koji su izrazili želju da se odazovu akciji, otišli su na odmor nakon duge sezone praćene napornim utakmicama. Klub se zahvaljuje svima koji su došli podržali današnju akciju a već nakon povratka na teren, „Real sa Nišave“ će nastaviti da radi na podizanju društvene odgovornosti unutar kluba. Cilj nam je da Radnički u svakom segmentu približimo našim navijačima i uzvratimo na svaki mogući način lokalnoj zajednici koja podržava naš klub, poručila je portparolka kluba.

Na kraju se svi zasladili Jovanovićevom rođendanskom tortom

radnicki-torta
„Pala“ i torta

Nekolicina prvotimaca predvođena kapitenom, Aleksandrom Jovanovićem, odazvala se akciji dobrovoljnog davanja krvi. Jovanović, koji danas slavi trideseti rođendan, davaocima i zaposlenima u Zavodu za tranfuziju poklonio je tortu.

Iz Zavoda za tranfuziju obaveštavaju sve građane Niša da su vrata zavoda svim zainteresovanim davaocima krvi otvorena svakog radnog dana od 08:00 do 19:00 časova i vikendom od 08:00 do 14:00.

tekst i foto: A.Ilić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *