Radnički promovisao pojačanja

Slika0038FK Radnički predstavio je sedam od osam pojačanja koliko je angazovao u ovom prelaznom roku. Osim Miloša Krstića, koji nije u Nišu zbog lakše hirurške intervencije, ugovore su potpisali i dresove zadužili Ibrahim Gaj, Kajo Sančez, Petar Đuričković, Saša Marjanović, Dragan Jelić, Ivan Pejčić i Aleksandar Kosorić.

Drago mi je da sam se vratio u Niš i da ću igrati u Radničkom. Nadam se da ću pomoći klubu da ostvari zacrtane ciljeve, rekao je Saša Marjanović.

Poput Marjanovića i ja se zaobilaznim putem vraćam u klub u kome sam ponikao. Na meni je da se izborim za minutažu i dokažem da klub učinio pravi potez kada me je angažovao, izjavio je Petar Đuričković.

Najzvučnije pojačanje Ibrahim Gaj je rekao da je srećan što je došao u Niš, kao i da će učiniti sve da pomogne timu da ostvari uspeh.

Niški superligaš će moći da registruje novajlije pošto je izmirio sva dugovanja prema FSS.

U klub je stigao faks u kome nas Savez obaveštava da smo izmirili sva potraživanja. Pohvalio bih bivšeg igrača kluba Bojana Đorđevića koji je, za razliku od nekih drugih igrača i trenera, pristao na reprogram duga koji imamo prema njemu, saopštio je predsednik Radničkog, Darko Bulatović.

Kratkoročni cilj kluba je izlazak u Evropu, a dugoročni vraćanje sjaja školi fudbala, koja bi trebalo da predstavlja izvor igrača u budućnosti.

Od osnovnog cilja vezanog za opstanak igre i rezultati su nas i navijače naterali da razmišljamo o Evropi. Pokušaćemo da stignemo do nje, što je neki kratkoročni cilj. Dugoročni cilj kluba mora biti jačanje svoje škole fudbala, nekada nadaleko čuvene, odakle bi prvi tim dobijao znatno više igrača, ocenio je strateg niškog tima, Dragoljub Bekvalac.

Prvi prvenstveni meč Radnički će odigrati protiv imenjaka u Kragujevcu 23. februara, a generalnu probu predstavljaće meč u Jagodini sa ovim timom u subotu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

© 2023 GRAĐANIN - Gradjanin.rs je upisan u Registar medija Republike Srbije pod rednim brojem: IN000266