„Radnički“ veruje u tri boda na gostovanju Novopazarcima

Fudbaleri Radničkog u subotu će u 12. kolu gostovati ekipi Novog Pazara. Na ovom teškom gostovanju ekipa Radničkog pokušaće da popravi utisak nakon remija protiv ekipe Jagodine na Čairu. U susret meču na konferenciji govorili su trener Milan Rastavac i pouzdani štoper Nemanja Lakić Pešić. Meč Novi Pazar – Radnički igra se od 15 časova u subotu.

radnicki1
Konferencija FK Radnički Niš

Trener Milan Rastavac govorio je o opasnostima u redovima narednog protivnika.

– Sva gostovanja su teška, ovo neće imati neke razlike. Želimo da prikažemo naš kvalitet kao i na svakoj utakmici. Što se protivnika tiče Pazar je dobra ekipa koja se pojačala u finišu prelaznog roka. Kako u napadu, tako i u veznoj liniji. Dominiraju Aškovski i Damjanović, Obrovac u napadu. Radivojević i Pavlović u zadnjoj liniji. Dobra su ekipa i predstavljaće veliki izazov za nas.

Što se kadrovskih problema tiče Radnički neće moći da računa na Miloša Petrovića dok je Marko Mrkić pod znakom pitanja. Zemljanuhin je okupiran reprezentativnim obavezama.

– Miloš Petrović je pod znakom pitanja, još nije fit, osim njega, Zemljanuhina i Mrkića svi ostali su u trenažnom procesu. Zadatak je da postavimo igru da nam donese rezultat za koji smo sposobni. Verujem da možemo da pariramo Novom Pazaru i sa dosta optimazma putujemo na ovo gostovanje.

Nemanja Lakić Pešić složio se sa trenerom oko očekivanja u narednom meču.

– Očekuje nas teško gostovanje ali uvek težimo tome da bez obzira na protivnika obezbedimo kvalitetan rezultat. Imamo kvalitet da se vratimo sa tri boda iz Novog Pazara, poručuje štoper Lakić Pešić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *