Radovi na popravci vodovodne mreže u naselju Medoševac uzrokovali prekid vodosnabdevanja

Voda na asfaltu, potreban je iskop u naselju Medoševac, u ulici Nišavske gradine, kod broja 25. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru naselja Medoševac i Popovac.

POPRAVKA KVARA U DRENOVAČKOJ ULICI

Voda intenzivno curi, nužan je iskop u naselju Branko Bjegović, u ulici Drenovačkoj. Zbog popravke priključne veze voda je zatvorena na servisnom ventilu i ostaje u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Drenovačkoj ulici.

KVAR NA VEZI U ULICI JANKA VESELINOVIĆA

Voda na površini, potrebna je zamena prvog ventila u ulici Janka Veselinovića, kod broja 11. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Janka Veselinovića.

RADOVI NA MREŽI U ULICAMA MATIJE BANA I PALILULSKE

Tokom dana izvodiće se radovi na vodovodnoj mreži u ulicama Matije Bana i Palilulskoj. Zbog intervencija biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Matije Bana i Palilulskoj.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na osposobljavanje prvih ventila u Jelašnici – Đorđa Kurtaka, naselju Deveti maj – Zelenoj, Varvarinskoj, selu Trupale – Branka Miljkovića, naselju Brzi Brod – na više adresa, naselju Ratko Jović – na više adresa, selu Gornje Međurovo – ul. Gojka Jankovića, selu Mramor, na Batušinačkom putu, u Niškoj Banji – na više adresa, Bulevaru Svetog Cara Konstantina, selu Prva Kutina, naselju Nikola Tesla. Popravke prvih ventila obavljaće se i u ulicama: Učitelj Tasinoj 9, Vardarskoj, Čairskoj 26, Narodnih heroja 26, i još nekima. Zbog intervencija po šahtama mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *