Radovi vodovoda na više lokacija

JKP „Naisus“ obavlja radove na vodovodnoj mreži u selu Miljkovac (iznad česme). Zbog kvara je moguć prekid u snabdevanju vodom za korisnike u tom delu sela do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

foto: JKP Naisus

Izvode se radovi na vodovodnoj mreži u ulici Generala Bože Jankovića, ispred broja 32. Usled radova biće prekida u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj ulici od 9 do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Obavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u Knez Selu, kod nove škole. Usled intervencije moguć je prekid u snabdevanju vodom za korisnike u označenom delu sela do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana na priključnoj vezi u ulici Školske česme, u Niškoj Banji. Zbog intervencije biće prekida u snabdevanju vodom za korisnike u toj ulici. Okončanje radova se predviđa do 15 sati nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja. U planu je nastavak radova na popravci servisnog ventila u ulici Koste Stamenkovića, ispred broja 2A . Zbog radova je moguć prekid u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj ulici do 15 sati nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja, kažu u vodovodu.

Nastavlja se snabdevanje pijaćom vodom, korišćenjem dve autociterne za sela Berbatovo, Vukmanovo i Donje Vlase, u vremenu od 9 do 12 sati.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *