Raspisan konkurs za Medijana Balkanrok festival

I ove godine u organizaciji GO Medijana i Udruženja „Balkanrok“, krajem septembra, biće održan „Medijana Balkanrok festival“.

160815-balkanrok

Medijana Balkanrok festival, po sedmi put, okupiće neafirmisane autorske bendove u cilju promovisanja njihovog rada i autorskog stvaralaštva.

Cilj je popularizacija kulture, pružanje podrške kreativnim mladim ljudima,, podrška pravim vrednostima.

Zainteresovani bendovi treba da pošalju tri autorska snimka (kvalitet nije bitan) i tekstove tih pesama, kao i kraću biografiju, uz obavezan kontakt telefon predstavnika grupe, na adresu: medijana@balkanrock.com

Pravo učešća imaju svi demo bendovi sa niškog područja. Bendovi ne smeju imati nikakva zvanična izdanja (tu ne spadaju samostalna EP i Demo izdanja, kao ni učešća na kompilacijama).

Bendovi moraju imati minimum jednu autorsku pesmu snimljenu, a od njih se očekuje isključivo autorski repertoar u trajanju od 15 minuta, koji će izvesti u amfiteatru na Keju.

Prva tri plasirana benda po oceni stručnog žirija i publike dobiće snimanje po tri numere u u profesionalnom muzičkom studiju kao i jedan broj diskova u njihovom vlasništvu.

Bendovi koje žiri odabere da se takmiče na Festivalu, potpisuju ugovor o saradnji sa Gradskom opštinom Medijana.

Konkurs je otvoren do 05.09.2016. godine.

Gradjanin.rs

Medijski sadržaj sufinansiran sredstvima za javno informisanje Gradske opštine Medijana

2 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *