„Real“ dobio OFK Beograd 2:0 – za Jovanovića ozbiljno zainteresovan „Partizan“

„Merak je nadvladao Romantiku“ ori se danas našim gradom. Radnički je pomalo neočekivano bio ubedljiv na gostovanju u Beogradu. Slavio je niški Radnički rezultatom 2:0. Prvi gol postigao je Anton Zemljanuhin na asistenciju Nikole Ašćerića, on je nakon toga uspeo i da se upiše u strelce.

ofk

Pored pomenutih igrača, pažnju na sebe skrenuo je i Aleksandar Jovanović niški golman koji za Radnički nastupa od početka ove sezone. Nn je na šesnaest utakmica primio samo pet golova, pa ne iznenađuje što za njegove usluge pred ovaj prelazni rok vlada veliko interesovanje.

golman
golman Aleksandar Jovanović

Po pisanju današnjeg Blica za usluge dvadesetdvogodišnjeg golmana zainteresovan je između ostalih i FK Partizan. Jovanović je kratko prokomentarisao da je njegova sudbina u rukama kluba, te da se ne osvrće mnogo na pisanje medija.

– Prvi put čujem za interesovanje Partizana. Drago mi je da postoji interesovanje drugih klubova, jer Partizan nije jedini. To je pokazatelj da ove godine pružam zapažene partije. Imam ugovor sa Radničkim do leta 2017. godine, tako da će o mojoj sudbini odlučivati klub, naravno uz moju saglasnost, rekao je jedan od miljenika navijača Radničkog.

Sportski direktor Radničkog Marko Jovanović nije želeo da komentariše spekulacije medija poručivši da zvanične ponude nema.

– Aleksandar Jovanović ima čvrst ugovor sa Radničkim, davati bilo kakve izjave povodom spekulacija medija bilo bi neozbiljno. Moja je želja da Jovanović ostane u Radničkom, kaže sportski direktor Marko Jovanović.

A.Ilić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *