Reformisti: Grad nam propada – ujedinimo se u borbi za Niš

Reformistička stranka  poziva sve opozicione stranke, sindikate i udruženja građana u Nišu da se udruže u zaustavljanju daljeg propadanja Grada Niša. Podržavamo i ideju nove, reformisane Demokratske stranke koja je izabrala  sličan pravac političkog delovanja. Međutim, to nije dovoljno!

reformisticka1
Nije dovoljno samo zaustaviti propadanje, potrebni su nam konkretni potezi i nova politička filozofija koja će oživeti i pokrenuti grad i isto tako ceo region. Elem, ni prethodna vlast se nije pokazala. Reformistička stranka zato poziva nestranačke ličnosti, ali i pripadnike drugih opcija. Svi građani koji Niš doživljavaju kao svoj grad, moraju biti jedinstveni u borbi za Niš – bolji život građana Niša.

Reformistička stranka je svesna činjenice da je veliki broj Nišlija izgubio poverenje u političke stranke; nažalost, u ovim vremenima, jedino preko političkih partija postoji mogućnost da se utiče na sudbinu građana. Upravo zbog toga Reformistička stranka, pored političkih stranaka, sindikata i udruženja građana, poziva pojedinačno sve građane Niša koji imaju znanja, ideje i hrabrosti – da nam se pridruže! Da zajedničkim snagama menjamo Niš u korist građana. I to počevši od Toplane i Parking servisa… Rukovodstvo Reformističke stranke poziva sve građane koji imaju tu ideju – da nam se pridruže.

reformisticka-stranka

Sigurni smo da su vrata reformisane Demokratske stranke otvorena za saradnju sa građanima, kao što je i Reformistička po svojoj vokaciji – a uz to i jedina niška stranka, koja je najiskreniji pobornik za bolji život svih građana Niša.
Samo udruženim snagama možemo postići uspeh, jer objektivno nijedna politička stranka nema dovoljno kapaciteta da napravi prave i korisne promene u Nišu. Zato i jedino svi zajedno možemo da gradimo zajedničku i bolju budućnost Niša.

gradjanin.rs

4 Comments

  1. Reformistička stranka kao jedina niška stranka bi trebalo da bude stožer okupljanja svih lokalnih odbora beogradskih stranaka, potom svih udruženja građana niša i pojedinaca koji žele da promene nešto u Nišu.STOP PARTIJSKOM KADROVIRANJU I ZAPOŠLJAVANJU. NAJSPOSOBNIJI MORAJU BITI NA ČELO KOLONE, JEDINO TAKVIM RADOM SE MOŽEMO IZVUĆI IZ MORALNE I EKONOMSKE KRIZE

  2. Nije „reformisana DSS“ vec „reformisana DS“! Plus toga, ne postoji ni jedna niska stranka osim Reformisticke, tako da nema koje „niske“ stranke da se ujedinjuju… Malo si konfuzan. Pozz

    1. Kako u Nišu ne postoji ni jedna stranka vredna respekta , osim Reformističke … nije ni čudo što sam konfuzan ? A ?

  3. Svaka čast „Reformističkoj stranci“ i reformisanoj „Demokratskoj stranci“ , ali… Sada je na gradjanima Niša da odluče „kome će se carstvu“ privoleti jer su toliko puta bili iznevereni i namagarčeni . Više sam za Reformiste jer su „lokalni“ za ref. DSS – nisam siguran , možda su samo „ispostava“ DSS /beogradskog/. Znam da se mnogi neće složiti sa mojim mišljenjem ali to je moje mišljenje – što ne znači da sam u pravu. Predlažem da se napravi KOALICIJA Niških /lokalnih/ stranaka i da postave Niš na noge !
    Da li će se lideri Niških stranaka dogovoriti ili će biti „kao rogovi u vreći“ – nemam pojma , još ako budu svi hteli „da budu kalif , umesto kalifa“ – neće biti sreće a ni prosperiteta !
    Ako umeju da odrade u korist Niša i gradjana Niša – svaka čast !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *