Reformistička stranka: Marionetska vlada, otuđena od naroda, pljačka građane Srbije

Vlast je otuđena od naroda i prosto se stiče utisak da je jedini njen cilj da opljačka ovaj siromašni narod i državu pravdajući to finansijskom konsolidacijom republičkog budžeta, saopštila je danas Reformistička stranka u Nišu.

reformisticka1
Reformistička stranka

– Pred svima nama, pred našim očima je proces pljačkanja i osiromašenje naroda i države Srbije: otpuštanje radnika, smanjenje plata, smanjenje penzija, ali zato povećanje postoje’ih i uvođenje novih poreza, povećanje cene struje, povećanje cena komunalnih usluga, kazne na svakom koraku za sve i svašta. Trotoari su pretvoreni u parkirališta kojim neki „Parking servisi“ pljkačkaju građane, vozila odnose neki privatnici sa „paukovima“i to debelo naplaćuju, a uz sve to i  fizička nesigurnost od nekih mladih, kratko ošišanih momaka sa crnim džipovima. Naravno, tu si i IZVRŠITELJI koji samo čekaju mig da vam uzmu i zadnje parče hleba. Strah je zavladao Srbijom. Narod ćuti jer je zbunjen, uplašen i oseća veliku nesigurnost. Ali zato nas vladajuća grupacija preko nacionalnih TV stanica obaveštava i ubeđuje da nikada nismo bolje živeli i da srećna budućnost već kuca na našim vratima. Tačno je da mi kao narod  kratko pamtimo, ali građani se ipak sećaju daleko boljih vremena – navodi se u saopštenju reformista.

Reformisticka stranka

Reformisti u svom saopštenju postavljaju otvoreno pitanje: Da li je u demokratskoj i suverenoj državi normalno da Majkl Kirbi (ili ambasador bilo koji bilo koje države) prisustvuje sastancima Vlade? Da li je normalno, kako gospodin Gašić oseća, „da su ga smenili Amerikanci, Britanci i Davenport, a ne Vučić“? Građani Srbije imaju osećaj da žive u okupiranoj državi.

Zbog napred navedenog Reformistička stranka poziva sve opozicione demokratske i patriotske stranke, sva udruženja građana i sve nezadovoljne građane koji žele promene, da svi zajedno na izborima promenimo ovu nenarodnu i marionetsku vlast, zaključuje se u ovom saopštenju.

gradjanin.rs

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *