Romantičan gest: Zaprosio devojku Danijelu javno na sceni Narodnog pozorišta u Nišu

Prelep događaj se zbio sinoć u Narodnom pozorištu u Nišu. Posle predstave „Gospođa ministarka“, Nišlija Nikola Tomić je javno na sceni zaprosio svoju devojku Danijelu koja je i pre njegove izrečene prosidbe rekla jedno veliko „Da“. To je sve zabeležila naša koleginica Ljiljana Pavlović (B92) bez koje, verovatno, ovako lepa stvar ne bi bila zabeležena.

prosidba-naslovna
Nikola prosi Danijelu uz bučan aplauz glumaca i publike

-Nisam hteo da zaprosim u kafiću, restoranu ili nekom uobičajnom mestu. Jedna lepa ljubav bi trebalo da se kruniše prosidbom koju ćemo oboje zapamtiti zauvek. Kupio sam prsten i onda je bila dilema gde to uraditi. Danijela je diplomirani geograf, a ja inženjer zaštite bilja pa su me i naše profesije povukle da razmišljam o prosidbi na drugačiji način. Tako sam se, između ostalih razmišljanja, dosetio Narodnog pozorišta i otišao da se dogovorim s upravom, da ne bi bilo nekih problema. Oni su mi maksimalno izašli u susret i mogu reći da sam očaran svima, i publikom, i glumcima koji su nam dali jak aplauz kao podršku. Ovim putem, zahvaljujem se svima što su podržali ovaj romantični gest– rekao je Nikola za „Građanin“.

prosidba12

Niš polako postaje mesto neuobičajnih prosidbi jer je pre godinu dana jedan momak na niškom keju zaprosio devojku, ali tako što su jednom stranom šetali, a na drugoj strani keja su njegovi prijatelji razvili platno na kome je bila ispisana prosidbena poruka.

M.S.

foto:Lj. Pavlović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *