Published On: subota, 1. avgusta 2015.

Rosić za „Gradjanin“: Palac je poruka ženi i još nerođenom Relji, a ne provokacija Zvezdi

Lazar Rosić, fudbaler FK „Radnički“ Niš proslavio je sinoć gol protiv Crvene Zvezde do sada neviđenim gestom – palcem u ustima!?

To je bilo simpatično čak i pripadnicima Žandarmerije koji su se vidno nasmejali, ali ne i sudiji meča sa Crvenom Zvezdom koji je to pogrešno protumačio i dao mu žuti karton. On je posle toga dobio još jedan žuti odnosno crveni karton, nakon čega je beogradski klub dao izjednačujući gol, sada se može reći, iz ofsajda.

Lazar-Rosić

Lazar Rosić sinoć u Nišu

Na sinoćnoj utakmici Rosić je ušao je kao prinudna zamena zbog povrede Radoša Bulatovića. Nije mnogo prošlo, a on je glavom dao lep gol i otrčao preko reklama do severne tribine i „Delija“, stavio palac u usta i dobio žuti karton. Noćas je za „Gradjanin“ po dolasku u Niš objasnio šta se događalo i za prvi, ali i za drugi žuti karton.

Lazar Rosić

Palac u ustima: poruka, a ne provokacija

Taj palac u ustima je bio poruka mojoj ženi koja je trudna da sam uspeo da dam gol Zvezdi koji poklanjam mom još nerođenom sinu Relji. Znao sam da se utakmica gleda i da ću time da pokažem da mislim na njih dvoje. Ja sam to tako osetio da bi trebalo da uradim i uradio sam. Sudija je protumačio da sam hteo da provociram navijače Zvezde. I zato mi je dao žuti karton. Drugi žuti se zbio tako što je napravljen faul nadamnom. I kako sam ležao blizu Zvezdine klupe, oni su počeli da psuju i da me vređaju, ja sam im uzvratio i sudija je i tada izvadio karton – rekao je Rosić za naš portal.

M.S.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>