Rupe koje su zakrpljene pre dve nedelje, danas se ponovo asfaltiraju

Ulica Aleksandra Medvedeva kod srednjih škola i tehničkih fakulteta u Nišu se danas drugi put asfaltira u roku od dvadesetak dana. To ne bi bilo ništa čudno da se ne asfaltiraju iste rupe koje su pokrivene pre petnaestak dana!?

Znak za radove postavljen je 16. marta (vidi sliku). Tada su zakrpljene neke rupe, a negde je ostao „izgreban“ asfalt da bi posle nekoliko dana taj asfalt počeo da se roni te su se opet pojavile rupe.

Ova ulica je do sada izgledala kao „mesečeva površina“ jer ranije nije mnogo vođeno računa o njoj. Radnici preduzeća „Univerzal tim“ koji su danas krenuli ponovo da asfaltiraju iste rupe kažu da je kiša učinila svoje“.

Kolovoz je prvo „ogreban“ pa je nanet asfalt, ali posle one dve tri jake kiše počeo je da se roni – rekoše nam na gradilištu. U celoj toj građevinskoj ujdurmi postoji još jedan problem. Kada su prvi put asfaltirane rupe, masa je prelila i u slivnike (vidi sliku) tako da sada postoji opasnost od velikog zadržavanja vode na nekim mestima u ulici, a što će opet prouzrokovati odron asfalta.

U Direkciji za izgradnju grada nam je ranije rečeno da ne možemo da dobijemo odgovore na postavljena pitanje zbog zlonamernih navoda.

Ostaje nada da će „popravni“ biti konačno završen pa će vozači u ovoj ulici moći da voze bez brige da će oštetiti automobil.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *