Saobraćajna gužva kod suda nervira sve vozače u Nišu

Onaj ko ovih dana često vozi Voždovom ulicom, mora da se naoruža jakim živcima jer se kolone ispred semafora kod palate pravde, neprestane. Dugačke su i po stotinak metara. Ulaz iz Bulevara Zorana Đinjđića u Voždovu, i nekako može da se podnese, ali čim se stigne do Osnovne škole „Vožd Karađorđe“ tu kreće krkljanac.

saobracaj
foto: gradjanin.rs

S druge strane, red ispred semafora od Trga kralja Milana do Sinđelićevog trga se „otegne“ do Glavne pošte,  pa jedno vozilo uvek čeka „tri zelena“ svetla da bi prošao raskrsnicu.

Malo je stvarno neshvatljivo da se ovo ne može rešiti. Ako bi se pustila traka do suda da postoji mogućnost i za pravo i za desno, smanjila bi se nekako gužva ispred suda. Ovako je nesnošljivo ovde voziti svaki dan – komentarišu taksisti.

U Upravi za komunalnu i saobraćajnu delatnost su nam kazali da se govorilo o eventualnim rešenjima za rasterećenje gužve  na ovoj raskrsnici.

Svakako da je bilo reči i sada gledamo kako to najbolje da uradimo. Da bi se neko rešenje sprovelo, procedura nalaže da Direkcija za izgradnju grada nama podnese zahtev, a onda mi da ga realizujemo, rekli su nam u upravi.

Dok se nešto ne reši na Sinđelićevom trgu, jaki nervi će trebati svim vozačima.

M.S.

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *