Savić na čelu Saveta za bezbednost SNS u Nišu

Saša Savić, u Nišu poznat kao prvi čovek motociklističkog kluba „Noćni vukovi“, imenovan je za novog poverenika Saveta za bezbednost Srpske napredne stranke u ovom gradu. On ističe za „Građanin“ da njegovo angažovanje u stranci nema nikakve veze sa aktivnostima kluba.

Saša Savić (u džemperu) na sednici saveta – foto: FB/Zvezdan Milovanović

To su dve odvojene stvari. Moj cilj je da kao poverenik za bezbednost sa jednim novim timom, naš grad učinimo što boljim i bezbednijim. Nisam ja nešto bio povezan sa politikom, ali ne želim da sedim i stvari posmatram kao da me se ne dotiču. Kada je reč o bezbednosti, savet će se baviti svim oblastima bezbednosti, od saobraćaja, preko problema sa psima lutalicama do drugih pojava. Normalno, komuniciraću sa ljudima iz mesnih odbora i kada uvidimo da postoji neki problem u gradu, saradnja sa policijom je neizbežna, a sve u cilju da nam Niš bude bezbedan – rekao je Savić našem portalu.

Savić je članovima Saveta na konstitutivnoj sednici predstavio ciljeve i principe rada za naredni period, za šta je dobio punu podršku poverenika GO SNS Zvezdana Milovanovića.

M.S.

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *