SDS: Vlast da se izvini Nišlijama za neispunjena obećanja

Socijaldemokratska stranka u Nišu ocenila je da je aktuelna gradska vlast, na čelu sa SNS, iz neznanja ili namerno , potpuno upropastila pojedina javna preduzeća kako bi ih obezvredila i prodala u bescenje . Čelnici ove stranke zatražili su na konferenciji za novinare da se aktuelna gradska vlast, makar na kraju mandata, izvini građanima za sva neispunjena obećanja i da se povuče sa vlasti.

SDS_Nis1

– Milion problema je ova nestručna i nesposobna vlast napravila za ove četiri godine. Ovaj grad svi zaobilaze, čak i premijer Aleksandar Vučić , na putu za Pirot . Ni jedna investicija nije došla u grad, nema zapošljavanja, osim partijskog. Nema dileme da oni sada treba da kažu: “ Izvinite, obećali smo ali smo slagali, želeli smo ali nismo znali, nećemo nikada više. Nemojte da nas glasate”, rekao je predsednik Gradskog odbora SDS u Nišu, Dragoslav Ćirković.

On se posebno osvrnuo na tešku ekonomsku situaciju u JKP Gorica i Mediana, naglašavajući da su ona u jos težem položaju od kada je gradska vlast, nemarno, nestručno, neobazirući se na upozorenja odbornika SDS-a, izvršila reorganizaciju u njima.

-U JKP Gorica su danas sudski izvršitelji. Popisuju sve, a preostali radnici i dalje ne primaju platu. Gorica je jos zaduženija. Blokada računa narasla je na 72,2 miliona dinara . Umesto da smene politički postavljen menadžment, gradska vlast je jedan broj radnika prebacila u druga javna preduzeća, naterala ih da novac pozajme Gorici i na taj način ugrozila i njihovo funkcionisanje. Posebno je ugroženo JKP Mediana čiji će opstanak vrlo brzo biti doveden u pitanje”, rekao je Ćirković.

gradjanin.rs

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *